Óóóóóó igen ma főzőkuckó lesz és leírom hogyan szoktam elkészíteni a csirkecsöcst.
A hozzávalókra menet közben derül fény!
Először is le kell vadászni az állatot.Miután ez megvan és a felesleget eltávolítottuk róla felkockázzuk a kívánt mennyiséget(nálam ez most 40-50 deka mert csóróság van és a kajám jó része növényi fehérje illetve turmix)
Miután ez megvolt be kell pácolni(én lucullus fűszereket használok mert ez van itthon)sültcsirke és gyrosfűszeres pácban(külön-külön és egyben is jó így ez már alapból 3 féle fűszerezés) illetve 1deci olajban
Ezután hagyjuk a dögöt pihenni legalább 20percet.
A pihi után előmelegített /lehetőleg/ teflon sepernyőbe bedobjuk és letakarjuk.Fontos hogy kis lánggal pirítsunk oda neki.
Így hagyjuk,de azért 2 faszverés közben néha ránézünk és megkavargatjuk.Amikor már majdnem kész/csökkent értelmi képességűek bökdössék meg és ha nem gumi az állaga akkor jó/ akkor öntjük nyakon egy kis brokkolival és tesco gazdaságos vegyeszöldséggel pár szelet kaliforniai paprika és egy kis kukorica is mehet.Én ezt megfejelem egy nagy adag borssal,visszafedem és megvárom amíg kész lesz.
És voala!Kész az ehető dög!
Utolsó kommentek