Utolsó kommentek

  • Soós Péter1: ttp://adf.ly/cviG7 adf.ly/cxybo adf.ly/cyEtj adf.ly/cvdym adf.ly/cyGR2 (2014.02.02. 19:34) Jön a tavasz...
  • Skodába születtem: Jeeeeee! Már azt hittem végleg halott lett a blog :D (2013.03.06. 09:02) Jön a tavasz...
  • h4xOr: Szia! Azért nincs mert a farizom nem egy elkülöníthető-izolálható izom,ezért a láb edzéshez van ho... (2013.02.20. 09:55) FST7
  • pigi: Sehol nincs fenékre FST-7 edzésterv. Engem ez érdekelne, mert nagyon lapos a hátsóm. Kérhetek egy ... (2013.01.29. 16:22) FST7
  • oliva: csak azt nem értem, miért ilyen alpári stílusban kellett ezeket leírni? a "hülye nők", mint pl. én... (2012.08.11. 10:48) Diéta!
  • Utolsó 20

A mai lábazás...

h4xOr 2011.03.03. 18:18

Igazából a címmel ellentétben nem kívánok sok időt szentelni az edzésemre mert gondolom az utolsó mohikánt sem érdekli,ezért csak átfutok rajta.

A lábedzés mint tudjuk a papucsos nyomorékok és a nem ma barnult barátaink legnagyobb ellensége.

Mielőtt nekikezdtem leküldtem 1 gyors 4 gyakorlatos tricepsz edzést ami megsiratta a tricókat.És itt beugrik máris 1 tipp:ha tricepsznyújtást csináltok döntött padon egykezessel nehogy nagy súlyt használjatok mert perpill úgy fáj a könyököm hogy sírok.

Miután ezzel megvoltam jöhetett a láb.Azon belül is a combfeszítő.Bemelegítés után neki is lendültem a guggolásnak amit 4 szériával és utána buzipornósokat meghazudtoló járással le is rendeztem.Ezután a lábtolóhoz vonszoltam magam ami szintén nem volt nagy kihívás.Ismét 4 széria és ismét ott estem össze ahol bírtam.Mivel már csak 1 gyakorlat volt hátra ezt inkább gyorsan lezavartam:ő volt a combfeszítő.

Ezek után már csak kiegészítő jellegű szöszmötölést végeztem állóvádli gépen illetve vállvonogatásokat hogy a csuklya se röhögjön.

A jól megérdemelt turmix után pedig itthon kötöttem ki.És itt jön az amiről most szólni akarok.Az edzés utáni turmix.Lantos Johnny is megmondta:igyatok turmixot!

Először is miért kell ez?Azért kell mert az edzés a közhiedelemmel ellentétben nem anabolikus hanem katabolikus dolog.Szétroncsolod az izmot és tápanyaghiányt csinálsz.Ha nem viszel be edzés után megfelelő mennyiségű illetve felszívódású tápanyagot akkor a szervezet ezt onnan szerzi be ahonnan tudja.És bizony egy helyről tudja:a nehezen felépített izomzatot bontja aminosavakra ebből előállítja ami neki kell.(mert a fehérje olyan hogy abból a szervezet pizza hut-ot épít ha akar)

Itt ugrik be a turmix.Ha csak fehérjét viszünk be akkor ebből csinál a szervezet magának ch-t és ezzel nem vagyunk előrébb.Viszont ha gyors felszívódású fehérjét(bármilyen tejsavó) és egyszerű ch-t(dextróz,vitargo,maltodextrin)viszünk be akkor a szervezet mindent megkap ami neki ilyenkor szükséges.

Az én turmixom így néz ki:

-10g Glutamin

-10g BCAA

-60-80g Dextróz

-30g Whey Pro

És amint hazaértem:

-30g Power Protein

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://h4xor.blog.hu/api/trackback/id/tr422707817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skodába születtem 2011.03.03. 19:25:30

Na végre egy jó kis blog amit lesz is értelme olvasni... Csak nyomjad! Minden jót.
süti beállítások módosítása